2056-01-01 Aftermatch po SafetyCargu

logo 2055-12-16 Reality:

Aftermatch po SafetyCargu

Runneři bouchli šampáňo v autě a radují se, že všichni střílí rachejtle do vzduchu a pro změnu nikoli po nich. Po krátké oslavě opustili Snohomish a dali zprávu Johnsonovi. Po důkladném zašití se prohlédli lup a zjistili, že nijak zvlášť nevysílá, jen má v sobě nějaké RFID chipy. Obsahuje nějaké chipy, hůlky a ručně psané šifrované sešítky, které jsou pravděpodobně úhledně psaná účetní kniha a naškrábaný seznam a Michael z nich má nedobrý pocit ... mohly by patřit třeba italské mafii, nebo něčemu podobnému.

Den strávili celkem v klidu a večer se vydali na schůzku s Johnsonem. Ten dorazil téměř načas, doprovázen ještě dalším (nejspíš bojovým) autem, značně zamračen. Kontakt, který vyzvedával kufr prý dostal návštěvu a byt mu vylétnul do vzduchu. Zkoumáme, jak se mohly dostat informace ke strážným a jak mohl být vyzvedávač kufru nalezen. Nakonec jedna z goril na záznamu objeví, že ty podivné rohové trezory měly místo zámků kamery a tím asi informace unikly.

Což by se taky třeba dalo zveřejnit a zatopit SafetyCargu ... Nakonec dostáváme slíbených 20kY a záznamy těch, co prošli vrátnicí, zdali je náhodou nepoznáme. Roztřídíme si je a zaneseme do kroniky, kdybochom je někdy potkali, ale nepoznáváme nikoho než chlápka z Fuchi a pár kravaťáků jsou prý vyšší italsko-američtí mafiáni.

(karma 2 - 5.000Y pro každého)