2055-12-31 Plán a vyloupení trezoru

logo 2055-12-31 Reality:

Plán na vyloupení trezoru (a následující akce)

(Z minula: Lycus zkontoroluje elementální válce, ale rozpadly se na příslušné elementy a to dost divokým způsobem, zůstal jen ohnivý válec na 4. straně - vodní, kamenný a vzdušný v Seattlu explodovaly elementem.)


Příprava na vyloupení trezoru:

  • Držená kouzla
    • Michael: (Reflexy + Spirit Armor v ohnisku), 2xtransform na hada, levitace, ticho + sesílá metalshift na trezory
    • Lycus: (Reflexy v ohnisku), 2x neviditelnost, levitace, magicke prsty
  • Z armoxu uděláme kloubové saně na hady (s izolací, okýnky a kamerkou, tabletou na CO2 a přisvícením)

  • pomocí levitace proletíme vzduchovým potrubím do trezorové místnosti

  • Michael otevře Johnsonův trezor a cílový trezor, pak začne otevírat falešné cíle a vedlejší cíle

  • Lycus vymění obsahy a podminuje cíl, pak lootuje a podminovává falešné cíle , poté lootuje vedlejší cíle

  • Michael zavře Johnsonův trezor, potom zavírá vedlejší cíle

  • Michael otevírá+zavírá v průměru 1 trezor za kolo, Lycus lootuje a podminovává trezor asi tak 3 kola


  • Nacvičujeme na simulatoru, ale ten má čerstvě přebarvené stěny - prý přemalovali místnost v sejfu (asi tak tento týden) - proč ?!?
    • prý si nová skupina pronajala spoustu trezorů a majitel nově vymaloval

  • Michael vyvolá Greater formu City Spirita (ostatní taky) a vehicle maskne saně na reklamní letáky
  • Lycus: (Reflexy III), 2x 6 Improve Invis (6 úspěchů), 1x 3 levitace (úspěch proti ef. 7), 3 magic fingers (3 úspěchy )

Natiskneme několik kilo letáků (na nálevnu v okolí), ukradený blimper je sype přez Seattle, během přeletu se vylodíme a 23:34 přistáváme na střeše (postřelováni silvestrovkými rachejtlemi) - část letáků byla sestřelena za letu. Foxík nás kryje na astrální frontě.

Díru do vstupu kryje síťka, ale Michael do ní odlil díru a Lycus ji za námi zavřel vtipně přicucnutým letákem. Díky Invis jsme prolétli bez problémů detekčním laserem a ani detekční kouzlo nás nezaznamenalo, protože španělskou inkvizici a létající hady nikdo nečeká.

Poslední překážka před místností je látkový filtr, který Lycus magickými prsty nese před sebou do místnosti (Foxík už v astrální projekci prověřil, že místnost je prázdná a před dveřmi se nudí dva chlápci a gamesí na smartfounech.)

Michael se zadrápkoval u klimatizace a zabarikádoval dveře a pustil se do trezorů. Když otvíral druhý, tak najednou chlápci ožili a začli točit kolem u dveří a pokouší se dostat dovnitř. (Protože jsme neudělali randál, tak to musel být venkovní poplach)

Překládání přerušíme, Lycus vysype výbušniny z hada a sype tam obsah kufru a dalších kazet (zatím hůlky, chipy, malé bločky a ostatní drobnosti) - problém nastane až u poslední kazety, kde jsou velké zarámované papíry, které se do hada nevejdou. Ty nacpe do kufru a vrazí zpět k Johnsonovi. (6. kolo) (po chodbě přibíhají jako posily orkové)

Michael provizorně zalije boky u čela, kde to má bouchnout, pak opatrněji zavírá záda (u Johnsona), Lycus vrazí do prázdných krabic falešný obsah a bomby, pak je narve zpátky.

7.-10.kolo Michael vyhazuje krabice z průčelí, Lycus (s lepšími magickými prsty) cpe bomby do uvolněných trezorů a pár jich rozhodí i po zemi. Michael velí urychlený ústup. Lycus naskočí do hadice a odlétá, cestou odolá detekčnímu kouzlu.

Michael hodí po místnosti fireball, který tak-tak (ale s předem danou jistotou) neodpálí bomby, pak to cleansingem vyčistí a razí za ním.

Na střeše nás čeká rotosonda a zkouší nás trefit, což se jí nedaří, ale stejně pořád míří naším směrem. Nakonec se jí ztratíme z dosahu a zdrhneme pryč a bezpečně se ztratíme do zapadajícího slunce vycházejících ohňostrojů.

Drona nás nepronásleduje, nějaký čaroděj se přižene do centrály, což je mu houby platné.


S trochou štěstí a snahy runneři stihli ještě v bezpečí odpočítat Nový Rok a bouchnout flašku šampaňského ...